shanour_over

Raw chef Shanour Moens
Shanour komt uit de hippe restaurant party scene van Amsterdam. Hij ontdekt een nieuwe wereld als hij in 2009 het boek Raw Foods Real World cadeau krijgt van een vriendin. Vanaf dat moment is het helder; zijn toekomst als professioneel kok ligt bij Raw Foods. Hij omarmt de bijbehorende lifestyle met mensen die leven vanuit een ander perspectief dan hij tot dan toe heeft gekend. Zowel privé als professioneel komt hij op een pad van verandering en verrijking.

Welkom raw food
Zijn eerste creaties vallen goed in deze mondiale scene, ook als mens wordt hij met open armen ontvangen. Het verbindende karakter inspireert tot nieuwe wijsheid over zijn eigen leven. Dit neemt hij mee in zijn nieuwe smaakvolle creaties.

Smaakvolle ontwikkeling
De volmaaktheid van de smaken, de pure intenties en de ingrediënten bepalen vanaf dan zijn koers. Hij verzorgt de catering bij luxe raw food events van oa David ‘Avocado’ Wolfe en ontwikkelt een rawfood productlijn. Daarnaast ontwikkelde hij raw food recepten voor Superfoodies en verjongingscoach Jesse van der Velde.nZijn diepgewortelde wens om chocolade te maken komt in vervulling, cacao is zijn muze – de absolute koning in de wereld van de patisserie.

Glow Superfoods
In januari 2014 verenigt Shanour zijn talenten met Rafael da Costa Guimaraes en begint Glow Superfoods. Samen ontwikkelen ze de Glow praliné bar. De rauwe chocoladereep die geen gelijke kent en op steeds meer plekken in Nederland verkrijgbaar is.

Glow Superfoods is een expressie van een moderne levenskwaliteit: de behoefte om alle betrokkenen met een fijne ervaring achter te laten. Laat je net als ons inspireren door de smaak van puur natuur en liefde voor vakmanschap.

Welkom bij Glow.