Glow Superfoods

Glow Superfoods staat voor zuivere producten pur sang, dit zijn de vruchten van de unieke kennis die we in de loop der jaren verzameld hebben. We inspireren mensen voor wie lekker en gezond onafscheidelijk zijn. Kwaliteit is proefbaar in de producten en zichtbaar in het arbeidsproces en bij onze samenwerkingspartners.

shanour_over

Shanour

Shanour komt uit de hippe restaurant party scene van Amsterdam. Hij ontdekt een nieuwe wereld als hij in 2009 het boek Raw Foods Real World cadeau krijgt van een vriendin. Vanaf dat moment is het helder; zijn toekomst als professioneel kok ligt bij Raw Foods. Hij omarmt de bijbehorende lifestyle met mensen die leven vanuit een ander perspectief dan hij tot dan toe heeft gekend. Zowel privé als professioneel komt hij op een pad van verandering en verrijking.

Ingredienten

Onze 100% onverhitte ingrediënten van de Glow chocolade reep: Linde Honing, Hazelnoot, Cacao Boter, Cacao Poeder, Cacao Paste, Keltisch Zeezout, Vanille & Zeolite. Voor al onze chocolade producten gebruiken wij uitsluitend Arriba Nacional cacao. Glow is altijd Vrij van Gluten, Zuivel, Pinda’s, Soja & GMO.